Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ گونه انواع درختان و گل‌ها و گیاهان گرمسیری (آپارتمانی) در مجموعه گردشگری گیاهان گرمسیری باغ گلها استفاده شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فروغ مرتضایی‌نژاد ظهر امروز_ یکشنبه ۱۷ اسفند ماه ۹۹ _در آئین بهره برداری از مجموعه گردشگری گیاهان گرمسیری باغ گلهای اصفهان اظهار کرد: انگیزه داشتن گلخانه گرمسیری از ۱۵ سال پیش در شهر وجود داشت و اقدامات نیمه کاره ای نیز در این راستا انجام شده بود، اما با توجه به اینکه این پروژه از مطالبات شهروندان بود اهتمام جدی برای تحقق آن از سال ۹۷ آغاز و مقدمات اولیه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انواع گیاهان گرمسیری در این گلخانه جمع آوری شده تا یک فضای آموزشی، علمی و مفرح را برای تمام افراد داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای استفاده از فضای گلخانه‌ای سازه ویژه‌ای طراحی و مورد تصویب شورای سازمان پارک‌ها و هیئت مدیره آن قرار گرفت، افزود: با توجه به اینکه قرار بود در این مجموعه سطوحی پیش بینی شود که گونه‌های گرمسیری را به خوبی پوشش دهد برای اجرای آن از سازمان عمران شهرداری کمک گرفتیم و خوشبختانه با همت و تلاش این سازمان سازه مورد نظر با استحکام بالا اجرا شد.

وی ادامه داد: این گلخانه محیطی گرم، مرطوب و با دمای بالا دارد و همه موارد و نکات به صورت علمی مورد توجه قرار گرفته است.

مرتضایی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ گونه انواع درختان و گل‌های گرمسیری و گیاهان فضای سبز گرمسیری (آپارتمانی) در این مجموعه استفاده شده است.

وی با بیان اینکه برخی از گونه‌های این مجموعه از شهرهای هرمزگان، خوزستان و دزفول تهیه شده است، گفت: سیستم سرمایشی و گرمایشی همچنین سیستم آبیاری این مجموعه به صورت هوشمند تعبیه شده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان اظهار امیدواری کرد: کودکان و دانشجویان دانشکده‌های کشاورزی و سایر شهروندان از این مجموعه زیبا دیدن کنند و مورد استقبال و رضایت شهروندان قرار بگیرد.

کد خبر 479772

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر باغ گلهای اصفهان شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان پارک ها گیاهان گرمسیری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • تمرکز بر برندسازی در راستای بهبود زیبایی بصری اردبیل
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • غرق شدن جوان ٣۰ ساله دزفولی در رودخانه دز
  • جوان ۳۰ ساله در رودخانه دز غرق شد
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار